Dansdagbok 2008-08-10: Hög, Högs Loge

Danskväll: 
2008:31
Dansställe: 
Datum: 
söndag 10 augusti 2008
Tid: 
19:00-23:00

Säsongsfinal och personlig säsongspremiär på en och samma gång, i år blev det för min del bara ett ynka besök på Högslogen och det var denna sköna afton då Shake stod på scenen. Jag och Vanja anlände vid 18:55 direkt från Färila där vi laddat upp för kvällen med Annas goda lasagne, hon och Pär tvingades tyvärr stanna hemma då Pär drabbats av ryggskott.

På Högs Loge var det mesta sig likt, härlig musik, bra dansgolv och underbar danspublik i en fulländad kombination. Där fanns folk från Skellefteå, Umeå, Östersund, Gävle, ja alla tycktes ha ställt kosan till Hög denna afton. Jag fick dansa med både nya och gamla bekantskaper, några mycket kära återseenden varav jag tyvärr dock inte hann med att få en dans med alla. Min rygg mådde ganska bra och jag kände endast av den under de sista danserna före paus och sedan på nytt framåt kvällens slut, detta var säkert delvis tack vare att jag i förebyggande syfte valde att vila en dans i mitten av varje "akt". Shake var givetvis på topp, och hur skulle de kunna vara annat med en sådan kanonpublik. På Högs Loge har jag alltid haft roligt och nästa år hoppas jag kunna komma på besök mer en en gång.

I paus avnjöt vi fika uppe i fiket där mackor, läsk och godbitar fanns att köpa till rimliga priser. Efter danskvällens slut bar det så av hemåt mot Selsålandet, via en avstickare på vägen för att hämta upp släpvagnen blev det närmare 30 mil och det tog dryga tre timmar innan vi var hemma och slutligen kunde göra kudden sällskap vid 4-snåret.