Dansdagbok 2009-04-16: Sundsvall, Aveny

Danskväll: 
2009:15
Dansställe: 
Datum: 
torsdag 16 april 2009
Tid: 
21:30-02:00

Den länge efterlängtade helgen då Boogart och Shake skulle spela på Parken i Sundsvall var äntligen på ingång och jag valde att åka till Sundsvall redan på torsdagen för att i lugn och ro hinna landa och för att få mer tid till att umgås med mina vänner. Jag hade varit i Boberg sedan påskhelgen och åkte direkt därifrån, därigenom kunde jag spara både tid och mil. Emelie hade vänligheten att låna ut sin lägenhet till mig, mycket lyxigt får jag säga. Jag anlände vid 17-snåret och efter att jag, Anna och Emelie intagit en gemensam middag så bestämde jag och Emelie oss för att på kvällen förära Aveny med ett besök.

Titanix spelade på Aveny denna afton och vi anade förvisso att det inte skulle bli ofantligt mycket folk, men i ärlighetens namn måste jag säga att det kom att bli nog så glest i leden denna kväll, den kväll då jag förlorade min Aveny-oskuld. Emelie valde att åka hem redan i första paus, efter cirka en timme. Själv höll jag inte heller ut till sista dans, men jag var kvar till 01:40 då jag tyckte att kvällen kändes avklarad, färdig, "over and done with". Jag fick dock chansen att stifta bekantskap med några nya dansentusiaster, samt att det blev en hel del surrande både på och bredvid dansgolvet. Som mest uppskattar jag att cirka tio par befolkade golvet, man kan med andra ord knappast påstå att där rådde någon större trängsel.

Titanix var som alltid riktigt bra, jag har alltid gillat det här bandet som oftast i stor utsträckning haft en för mig mycket tilltalande repertoar. En sådan här afton är det dock svårt för ett band att leverera det där lilla extra så jag håller inne med toppbetyg denna gång.