Dansdagbok 2017-07-12: Borensberg, Borensbergsparken

Danskväll: 
2017:31
Datum: 
onsdag 12 juli 2017
Tid: 
19:30-23:30

Några dagar tillbringades i Norrköping och då passade vi på att åka ut på dans, onsdagsdans i Borensbergsparken med Blender på scenen. Efter lite uppladdning hos Lilli bagav vi oss till Borensberg och i god tid innan utsatt starttid var det rejält många bilar och människor på plats. Det var en fin sommarkväll, men fortfarande utan någon egentlig högsommarvärme så kylan kom krypande och gjorde sig alltmer påmind ju längre kvällen flöt.

Men hursom, Borensbergsparken är en trivsam park men dess dansbana utmärks tyvärr i mina ögon främst av sitt extremt hårt slitna och dansovänliga golv, jag mindes detta och fick tyvärr farhågorna bekräftade. Första danserna dansade jag med Lina och därmed blev jag lite varm i kläderna, men med min ringrostighet, det dåliga golvet och därtill att jag ju inte alls är hemma i dessa dansregioner kändes det sedan mestadels väldigt krystat att försöka dansa. Mitt dansande fram till paus blev således begränsat till några få danser.

Efter paus hade jag dock tur och kom igång bra, vilket innebar att jag faktiskt fick en handfull riktigt bra danser. Ett på många sätt svårt dansklimat dock, inget som väckte den stora danslusten.

Blender levererade förstås, Maria sliten i rösten så Lasse och Erik sjöng större andel av låtarna, något som främst innebar att en hel del gamla Blenderlåtar plockades fram.

Servering
LEJon bedömer fikaserveringen med en femdimensionell serveringsbetygsskala.

FIK (Fika-Index-Klass): 
Bristfällig (1)
FPM (Fika-Pris-Märkning): 
Bra (4)
FKP (Fika-Kö-Prestanda): 
Undermålig (2)
Trocadero: 
Saknas