Dansdagbok 2018-07-27: Kusfors, Bredsele Park

Danskväll: 
2018:29
Datum: 
fredag 27 juli 2018
Tid: 
20:00-01:00

Som i en dröm...

Efter två år av felplacerade återföreningar med Boogart och Shake i monstruösa Göransson Arena i Sandviken väntade nu äntligen en nostalgihelg som på alla sätt kändes helt rätt från första stund. Om jag skulle välja en plats för en sådan tillställning så kunde jag knappast föreställa mig något bättre val än just Bredsele Park.

På fredagsmorgonen plockade jag upp mina reskamrater Helene Ångström och Karin Åström, varpå vi begynte vår färd mot Bredsele. Vi tog dock vägen förbi Gussjönoret där vi hämtade min husvagn som skulle utgöra vårt boende denna helg. Vid 16-tiden anlände vi till Bredsele där många redan hade slagit läger, det måste vara rekord i husvagnar och husbilar för en danshelg på denna plats.

Ja, visst var det åter som i en dröm när Boogart öppnade med sitt paradnummer med samma namn, och därefter följde en i sanning magisk kväll. Jag dansade nästan oupphörligt och vilka danser sen, en känsla av att flyttas 20 år bakåt i tiden. Musikaliskt så finns givetvis inte så mycket att säga, när de två bästa band jag vet ställer sig på scenen finns knappast något mer att önska, och de levererade verkligen till fullo. Ett välbekant men för de här banden nytt ansikte dök upp på scenen, bästa Alexander "Björne" Björnfot agerade denna helg batterist i Shake, mäktigt.

Trötta och nöjda gick vi till sängs, och det bästa av allt var att knappt 19 timmar senare väntade kväll nummer två.

Servering
LEJon bedömer fikaserveringen med en femdimensionell serveringsbetygsskala.

FPI (Fika-Pris-Index): 
60:-
FIK (Fika-Index-Klass): 
Medelmåttig (3)
FPM (Fika-Pris-Märkning): 
Godkänd (3)
FKP (Fika-Kö-Prestanda): 
Undermålig (2)
Trocadero: 
Saknas