Dansdagbok 2018-07-28: Kusfors, Bredsele Park

Danskväll: 
2018:30
Datum: 
lördag 28 juli 2018
Tid: 
20:00-01:00

Efter fredagens euforiska danskväll kunde inte natten bjuda annat än skönast möjligas sömn. Vi tog en rejäl sovmorgon och hade sedan inga som helst krav på dagen utan tog det verkligen lugnt. Jag gick runt och surrade med vänner från när och fjärran, dagens likväl som gårdagens bekanta. Roligaste var att träffa Sara Norlund som tillsammans med familjen anlände under eftermiddagen.

Vi hade fått vår husvagnsplats längst bort på fotbollsplanen, mot skogen, nästan som i ett hörn, och det tyckte jag var en helt perfekt plats. Visst, vi hade inte tillgång till 230V, men det krävdes bara ett uns gasol för att hålla värmen i det ljumma sommarvädret.

Innan dansen hade vi bokat in oss till den gemensamma middagen som måhända inte direkt imponerade till innehållet, men det var väldigt bekvämt att inte själv behöva fixa med något.

Danskvällen blev givetvis lika härlig som kvällen innan men kändes inte alls som någon upprepning utan bjöd bara mer av euforin. Många besökare var desamma som på fredagen, men långt ifrån alla. Såväl Boogart som Shake hade justerat sina repertoarer med lite låtbyten och ändrad låtordning så inte heller på den punkten blev det någon känsla av upprepning.

Jag dansade lika intensivt som på fredagen, men missade tyvärr mer än en timmes dans då jag gick ut för att blada bilar med Mara-reklam, jag hade underskattat i vilken grad folk skulle fånga mig och vilja prata (något jag borde ha förutsett).

Bästa Boogart och Bästa Shake, vad ska man säga, de är fortfarande de två bästa banden trots att de egentligen inte existerar. Jag bugar mig djupt och tackar för en makalös helg, med förhoppning om att vi får uppleva den igen nästa sommar.

Servering
LEJon bedömer fikaserveringen med en femdimensionell serveringsbetygsskala.

FPI (Fika-Pris-Index): 
60:-
FIK (Fika-Index-Klass): 
Medelmåttig (3)
FPM (Fika-Pris-Märkning): 
Godkänd (3)
FKP (Fika-Kö-Prestanda): 
Undermålig (2)