Dansdagbok 2018-08-03: Östersund, Sandviken

Danskväll: 
2018:32
Dansställe: 
Datum: 
fredag 3 augusti 2018
Tid: 
21:00-01:00

Mitt i en sådan där period med tre egna arrangemangskvällar på 8 dagar och efter en tuff mellandag på kontoret tvingade jag mig lätt motvilligt iväg till Sandviken för lite egen dans, Lina var förkyld och stannade därför hemma men gav mig en knuff att ändå komma iväg.

Det blev en riktigt trivsam kväll med skapligt mycket folk, om än att det var en övervägande väldigt mogen publik. Jag dansade lagom mycket, inte frenetiskt, och hade en riktigt bra kväll. Martinez är ju stabilt och säkert, som bekant lite för tillrättalagt för min smak men alltid svängigt och sprudlande, så också den här kvällen.

Innan paus bröt jag lite tidigare för att flygblada bilar, konstaterade då att det var cirka 160-170 bilar på parkeringen, det är många som åker ensamma.

I paus fikasällskapade jag med Lars och Erika, i brist på kul fika blev det en klassisk chokladboll. Jag valde även en ost-skink-paprika-stut, ja den var märkt så, men väl till bords så konstaterade jag att det var sylta och rödbetor. Visst är det kul med lite olika pålägg, men det måste ju vara rätt märkt också. Wink

Servering
LEJon bedömer fikaserveringen med en femdimensionell serveringsbetygsskala.

FPI (Fika-Pris-Index): 
80:-
FIK (Fika-Index-Klass): 
Medelmåttig (3)
FPM (Fika-Pris-Märkning): 
Bristfällig (2)
FKP (Fika-Kö-Prestanda): 
Undermålig (2)
Trocadero: 
50cl