Dansdagbok 2019-02-22: Östersund, OSD (Folkets Hus)

Danskväll: 
2019:8
Datum: 
fredag 22 februari 2019
Tid: 
21:00-01:00

Efter flertalet slarvkvällar på hemmaplan där jag kommit sent varje gång och alltså egentligen inte gett danskvällarna någon egentlig chans så hade jag inför den här kvällen verkligen laddat för att komma i tid, och så blev det. Jag anlände vid 20:50, långt ifrån först men i god tid för att kunna vara redo till första dans. Och första dansen blev det, liksom de allra flesta därefter, tror jag missade 2-3 danser på hela kvällen och det till följd av att jag surrade med folk.

Jag kände mig lite trögstartad, kunde inte riktigt hitta den rätta känslan i dansen, det funkade men utan den där timingen, udden, stabiliteten. Men så blev jag fångad i en dans som fick mig att hitta markkontakten, kontakten med mig själv, bli jordad. Tack Helena S. för den dans som fick inte bara mitt fysiska jag utan även mina sinnen och min själ att komma på plats denna kväll.

Strax efter paus kom Sandra C. och bjöd upp, tydligen precis nyanländ. En timme senare fann jag mig själv totalt jävla slutkörd efter en sån där dansmässig urladdning som gör att man sannerligen känner att man lever, tack så grymt mycket för danserna Sandra!!

Jannez levererade en toppenkväll, de körde Boogarts "Bara låt mig vakna" och det är ju ett enkelt sätt att vinna extrapoäng från mig.

Helt danstillfreds rullade jag så mot Selsålandet där jag ämnade tillbringa helgen!