Dansdagbok 2019-04-26: Bergeforsen, Folkets Park

Danskväll: 
2019:13
Datum: 
fredag 26 april 2019
Tid: 
21:00-01:00

Sent torsdag kväll anlände jag till Selsålandet, planen hade varit att jobba i Hammarstrand på fredagen men den sena kvällen gjorde att jag inte alls var varken förberedd eller laddad så det blev istället en kortare arbetsdag hemmavid. Därav kom jag att finna andrum till att rent spontant bestämma mig för att åka till Bergeforsen denna fredagskväll. Efter att ha annonserat mina planer hade jag därtill flyt och fick skjuts med Kjell A. och Sten A. som mötte upp i Krångede, med i bilen var även Malin S. från Östersund.

Vi anlände till Bergeforsen i god tid vid 20:30, men för den skull var vi ändå inte de första gästerna. Det rullade snart in skapligt med folk och det hela urartade till en riktigt bra kväll. Som alltid i Bergeforsen väldigt dåligt flyt på golvet, men jag hade lyckan att få så enormt mycket bra dans att jag verkligen inte kunnat önska mer. Marielle var där och med henne inledde jag kvällen, sedan stod Emma näst i kö, därefter två helt oväntade men magiskt härliga återfall med Amanda och Lisa, så gryyyymt bra. Lägg därtill att Sandra och Isabell också var där, ja bortskämd blev jag verkligen.

I paus inhandlades fika och jag var taktisk nog att ta det långa benet före så att jag hamnade längst fram i kön, för den kön tog de tid på sig att beta av. Hyggligt fika, men löjliga mackor på liten vetekaka vinner inga stående ovationer.

Expanders bra, men med Björne borta fattades det en växel, dessutom lite märkligheter i repertoaren i form av bland annat en hysteriskt snabb dans direkt efter paus, något som kan anses vara ett generalfel.

I bilen på hemväg somnade jag direkt och sov gott tills det var dags att byta bil och köra de sista två milen hem.

Servering
LEJon bedömer fikaserveringen med en femdimensionell serveringsbetygsskala.

FPI (Fika-Pris-Index): 
65:-
FIK (Fika-Index-Klass): 
Medelmåttig (3)
FPM (Fika-Pris-Märkning): 
Godkänd (3)
FKP (Fika-Kö-Prestanda): 
Undermålig (2)
Trocadero: 
Saknas