Dansdagbok 2019-05-17: Östersund, Sandviken

Danskväll: 
2019:17
Dansställe: 
Datum: 
fredag 17 maj 2019
Tid: 
21:00-01:00

Sommarpremiär på Sandviken i strålande sol och sommarvärme, dessutom med Perikles på scen som i fornstora dar, vilken höjdare detta skulle kunna bli. Jag anlände i väldigt god tid för att ge lite support till Kjell, inledde kvällen med att stå i garderoben första kvarten men sen kastade jag mig ut på dansgolvet och där befann jag mig sedan i stort sett oavbrutet återstoden av kvällen.

Det blev mycket riktigt en väldigt trevlig afton med full rulle och härlig stämning, cirka 350 personer hade sökt sig till Sommarparadiset för denna danskväll och få lär ha blivit besvikna. Perikles levererade i klassisk stil, inte minst uppskattar jag att de spränger in nya låtar även om jag gärna skulle se att de rensade hårdare bland det gamla och vågade sig på mer nya covers vid sidan av det egna materialet.

I paus blev det fika i serveringen, det satt som det skulle om än att jag inte kan begripa detta med att stoppa grönsaker i en tunnbrödsstut, där har man missat grundläggande oskrivna lagar och regler. Smile

Tack för en ypperlig premiär, jag ser fram emot en sommar med flertalet härliga kvällar på Sandviken.