Dansdagbok 2019-06-22: Hammarstrand, Trätojordsbacken

Danskväll: 
2019:23
Dag: 
Midsommardagen
Datum: 
lördag 22 juni 2019
Tid: 
20:00-02:00

Vårt största arrangemang hittills och det roligaste jag gjort. Den sammanfattning jag skrev på Facebook löd som följer:

Tre dygn senare har krafterna sakta börjat återvända och lika sakta har alla intryck börjat sjunka in, vilken kväll det blev. När man jobbat så länge med något, målmedvetet och med bestämda idéer och visioner, att då få se alla pusselbitar en efter en falla på plats, se gäster välla in och hela evenemanget blomma ut, ja då var det starka känslor som fyllde mitt bröst denna Midsommardagskväll. Aldrig förr har jag känt mig så tillfreds, stolt och ödmjukt tacksam över något vi åstadkommit.

Tack till The Boppers (Official), Mannerz,
Martinez orkester och MUSIKPOLISEN "fängslande underhållning" för att ni alla levererade förstklassigt, vi kunde inte ha haft en bättre laguppställning.

Att Trätojordsbacken på nytt kunde blomma ut till Midsommaryra är resultatet av såväl tillfälligheter och hårt arbete som många människors helt avgörande bidrag. Att Per med sitt självsäkert beslutsamma sätt fick mig att sätta ner foten till beslut var gnistan som satte facklan i brand. Utan Pers och hela Ragunda Hembygdsförenings engagemang, särskilt då Ulricas och Sunes alla insatser i stort och smått, hade knappast detta projekt varit genomförbart. Tack alla ni som hjälpt till med att göra Backen redo för nystart, känslan av myllrande tomteverkstad har tidvis varit överväldigande.

Tack Lina, Saara och Tilda, mina närmaste "kumpaner", att ni hänger på och backar upp mig i mina galna projekt är en förutsättning för att ro det hela i land, ni är makalösa.

Sist, men sannerligen inte minst, vill jag rikta alla lovord och allt beröm till vår ideella personalstyrka som brinner för att skapa arrangemang till glädje för andra. Tack Birk, Christian, Ebba, Emma, Erika, Felicia, Greger, Gustav, Johan, Lars, Lars, Leif, Liv, Maja, Ninnie, Roger, Sanna, Sara, Sara och Signe, utan er hade inte Midsommaryran varit möjlig.

Slutligen, tack alla ni 1300 gäster som besökte årets Midsommaryra och tack för alla värmande ord, nu tar vi sikte mot nästa år!

/Lars-Erik