Dansdagbok 2019-07-27: Kusfors, Bredsele Park

Danskväll: 
2019:32
Datum: 
lördag 27 juli 2019
Tid: 
20:00-01:00

Lördagen på SummerCamp Bredsele Park tillbringades med bad, slappande, glasstur in till Kusfors, och inte så mycket mer. Värmen var bedövande, men stämningen var makalös och lika varm som väderleken.

Andra danskvällen blev på många sätt snarlik den första med långt mindre dansande än vad som varit önskvärt, men nu var vi alla beredda på detta efter fredagens tuffa insikt. Bad- och glasspaus blev det även denna kväll och det närmaste denna upplevelse går att jämföra med är dansveckan på Öland, om än med en i mina ögon mycket skönare publik.

Tack Boogart, Shake, Tomas, Per, Vivi, Sören och Kusfors IK för ännu en magisk helg, jag hoppas vi får chansen att komma tillbaka. Ganska tidigt på söndagen rullade vi söderut med första anhalt Umeå där vi bytte husbil mot bil och husvagn (husbilen skulle fixas på några punkter), andra stopp Ärstaparken där vi lämnade husvagnen, varefter vi sedermera fortsatte hela vägen till Norrköping. På fredagen därefter skulle jag och Lina avnjuta Gyllene Tider och på lördagen Pink, vilken upplevelsevecka.