Dansdagbok 2019-11-01: Ersboda, Folkets Hus

Danskväll: 
2019:47
Dansställe: 
Datum: 
fredag 1 november 2019
Tid: 
21:00-01:00

Lite oväntade husbilsproblem förde mig denna fredag på nytt till Umeå, tätt nu mellan besöken. Det positiva i kråksången är förstås att jag därmed kunde passa på att även denna gång få mig en danskväll på Ersboda Folkets Hus där det nu var Expanders som skulle stå för musiken.

Detta med husbil känns alltmer som min grej, en extrem frihetskänsla. Jag parkerade vid Folkets Hus vid 16-tiden och efter en liten lässtund tog jag mig en rejäl lur i den bekväma sängen därbak i min varma sköna boning. Mat fanns i kylen, så när jag vaknat lagade jag middag och chillade lite innan det var dags att inte duschen och göra sig redo för dans.

I lagom god tid till första dans äntrade jag så det anrika danspalatset och kvällen blev sedermera en mycket trevlig sådan. Expanders som alltid bra, om än inte i maxad toppform.

När kvällen var till ända bytte jag om till lättare och bekvämare kläder och rullade iväg, strax söder om Ö-vik började tröttheten göra sig påmind så då slog jag läger för natten. Som sagt, husbil och jag och dans, det tycks som en lyckad kombination.

Servering
LEJon bedömer fikaserveringen med en femdimensionell serveringsbetygsskala.

FIK (Fika-Index-Klass): 
Medelmåttig (3)